top of page

ОДЛИЧНИ ИДЕИ ГИ НОСИВАМЕ ВО РЕАЛНОСТ

Придружете ни се на нашето патување

Производи

Да имаме широко портфолио на производи како компанија, да бидеме водечка компанија која гарантира дека производите потребни за целиот свет се нудат со висок квалитет и разумни трошоци во согласност со стандардите за квалитет.

Специјални продукции со различни опции за боја и големина може да се направат за вашите големи нарачки.

Hazırlık Yapan Cerrahlar

наметка

 • Стандардна, долга 120 см

 • без латекс

 • Карактеристиката на ткаенината е сина SS ткаенина.

 •  Престилка располага со затворање на вратот со јамка за лесно прилагодливо приспособување без празнини.

 • Манжетни за пишување за дополнителна заштита.

Bilim Laboratuvarı

КОМЕРИН

 • Се шие од висококвалитетна, лесна и лесна за носење ламинирана неткаена ткаенина.

 • Изработено од мека, издржлива, дише и водоотпорна ткаенина.

 • Еластични шевови за глуждот и стапалото за ограничување на приливот и одливот и заштита од течност.

 • Еластичен појас за максимална удобност и заштита.

Image by Jievani Weerasinghe

МАСКА

 • 3 слоја маска за еднократна употреба

 • јамка за уво

 • без латекс

 • без алергија

 • Nlyon бесплатно

 • Без хлор

 • жица за носот

Image by Bermix Studio

МЕДИЦИНСКА КАПКА

 • антиалергиски

 • воздухот пропустлив

 • единечна нагледана еластична лента

 • Изработен од неткаен spunbond материјал

 • 10 гр неткаен

Image by Steve Nomax

КОМПЛЕТ ЗА ПЦР ТЕСТ

 • Комплетот за откривање е PCR тест за обратна транскрипција во реално време и во еден чекор, кој се користи за квалитативно откривање на специфичниот RdRp ген за SARS-CoV-2.

haplar

АПТЕКА

Во сите ваши медицински процеси, нашата компанија ве поддржува работејќи со своите деловни партнери

Контактирајте го нашиот тим за продажба...

shutterstock_1671502987.jpg

НАДОВЕНИК

 • Единечна еластична лента

 • течен доказ

 • Погоден за сите големини на чевли.

 • Специјални продукции со различни опции за боја и големина може да се направат за вашите големи нарачки.

 • Изработен од полиетиленски материјал.

Image by Towfiqu barbhuiya

РАКАВИЦА

 • РАКАВИЦИ БЕЗ НИТРИЛЕН ПРАШ

 • РАКАВИЦИ ВИНИЛ (БЕЗ ПРАШ).

 • РАКАВИЦИ БЕЗ ЛАТЕКС БЕЗ ПРАШ

ЛОКАЦИЈА

Контактирајте не за да започнете

нашата соработка

Размислуваме без предрасуди, се изразуваме јасно, донесуваме одлуки размислувајќи заедно и дејствуваме заедно во согласност со одлуките што ги носиме.

Заедничко разбирање на сите нас како вработени во компанијата EU SYNERGY е да ги исполниме нашите одговорности во светлината на овие принципи, да го задоволиме задоволството на клиентите, да обезбедиме квалитетна и континуирана свест за подобрување на систематски начин.

Image by Maskmedicare Shop

РАКАВИЦИ ВИНИЛ (БЕЗ ПРАШ).

Нашата фабрика произведува висококвалитетни винилни и нитрилни ракавици за испитување за еднократна употреба откако ја лансиравме индустријата за винил-нитрилни ракавици во Турција. Винилните ракавици се наменети за еднократна употреба. Винилните ракавици се нестерилни и не содржат латекс. Винилните ракавици не се наменети за употреба како хемиска бариера. Винилните ракавици не треба да се користат во близина на отворен пламен или материјал што има потенцијал да се запали. 

Image by Mohammad Shahhosseini

НИТРИЛ ПРАШОТ

БЕСПЛАТНИ РАКАВИЦИ

Нашата фабрика произведува висококвалитетни винилни и нитрилни ракавици за испитување за еднократна употреба откако ја лансиравме индустријата за винил-нитрилни ракавици во Турција. Нитрилните ракавици се наменети за еднократна употреба. Нитрилните ракавици се нестерилни и не содржат латекс. 

Image by Anton

РАКАВИЦИ БЕЗ ЛАТЕКС БЕЗ ПРАШ

 • еднократна употреба

 • нестерилна

 • Амбидекстно

bottom of page