top of page
balmed-logo-white2.png
Image by Bermix Studio
balmed-logo-white2.png

Консултантска компанија за медицински производи

ВИСТИНСКИ НА КВАЛИТЕТОТ

ВИЗИЈА

Да се усвои одржлив деловен пристап со чувство на одговорност.

Да имате широко портфолио на производи како компанија, да бидете водечка компанија која гарантира дека производите потребни за целиот свет се нудат со висок квалитет и разумни трошоци во согласност со стандардите за квалитет.

Image by engin akyurt

УСЛУГИ

Има силен тим кој има капацитет да развие многу проекти и развива брзи решенија.

Има широк спектар на портфолио на производи.

Компанијата го обезбедува својот континуитет со инвестициите што ги прави во своите проекти. Својот успех го должи на претприемачката структура и перфекционистичкиот пристап што го поддржува нејзиниот континуиран раст.

Image by 3DVisu

ИНФОРМАЦИИ ВО ВИСТИНСКО ВРЕМЕ

Ова е параграф. Кликнете за да додадете свој текст. Кликнете или кликнете двапати на копчето „Уреди текст“ за да ја додадете вашата содржина и да го промените фонтот. Ова е одлично место за раскажување приказна и претставување пред вашите корисници.

КАРАКТЕРИСТИКА ЗА ОТКРИВАЊЕ

Ова е параграф. Кликнете за да додадете свој текст. Кликнете или кликнете двапати на копчето „Уреди текст“ за да ја додадете вашата содржина и да го промените фонтот. Ова е одлично место за раскажување приказна и претставување пред вашите корисници.

ЗОШТО АВТОНО

Поинаков пристап, со користење на нов метод на производство.

Ова е параграф. Кликнете за да додадете свој текст. Кликнете или кликнете двапати на „Уреди текст“ за да ја додадете вашата содржина и да го промените фонтот. Ова е одлично место за раскажување приказна и претставување пред вашите корисници.

Автоно во бројки

200

РАБОТНИК

5

ОСНОВЕН ТИМ

200 милиони долари

КАПИТАЛ

326

БИЗНИС ПАРТНЕР

СЕКТОР

Нашите деловни партнери

Кликнете овде за да додадете содржина и да го приспособите текстот. Ова е одлично место да се раскаже приказна за вашата компанија, да се раскаже на корисниците за историјата на компанијата, да се даде позадина за тимот или други слични информации. Кликнете на „Уреди текст“ за да започнете.

ОПШТ ПРЕВОЗ

ИДИ СОФТВЕР

ИМОГЕН АВТОМОБИЛИ

ТРИ-НЕКС

КАРИЕРА

Бараме иновативни таленти да се приклучат на нашиот тим. Погледнете ги отворените позиции и испратете го вашето CV.

ЕЛЕКТРОИНЖЕНЕР

Истанбул

Ова е параграф. Кликнете за да додадете свој текст. Еден или двоен клик на „Уреди текст“ за да ја додадете вашата содржина и да го промените фонтот.

bottom of page